Final 2: Brynäs IF - HV71

[size=150]Brynäs IF - HV71
HV71 leder med 1-0 i matcher.[/size]

Skön seger på söndagen och nu åker HV71 till Gävle och seger
där så är Brynäs riktigt illa ute. Borgman fick en smäll och spelade
inte sista perioden i final 1 men det ska inte vara någon fara med
spel i final 2.

Aftonbladet: aftonbladet.se/sportbladet/h … nde-besked

[size=150]FORZA HV71!![/size]

3-5 till hv!

Varför inte på tipptråden.
https://forum.hv71fans.se/t/hv-tippet-16-17/402/1

@Macce. Behöver jag ens nämna matchtråden.
Nu ska jag väcka Robert, dags att tömma sopporna med lastbilen. Gissa vem som rattar/läser på forumet - kontra gröna tunnor.

Står fast med 4-1 i matchserien.

Haha go du är sir Ward :smiley:

Låt el capitano i Bruuunäs käka upp sina ord. “Inte ett dugg imponerad av Hv”.
Vi kan mycket bättre än senast, men var en underbar känsla att det kändes som att vi kunde växla upp lite när vi kände för det.
Vilket jävla LAG vi har!

Nu, ny match i Gävfle och dags att lägga i nästa växel, sätta passen på bladen och vrida ur kaffesumpen redigt ordentligt.

Tycker det är läge att kalla hem Brännström om inte Borgman kan spela. En klart bättre ersättare än Hansson enligt mig. Sen är det riktigt skönt att Törngren är tillbaka. Känns som ett mer offensivt hot än Abbott.

Vad är det senaste ang. Borgman?

I ärlighetens namn ska vi vara sjukt glada att C Persson spelar idag. Jättekonstigt att hans tackling klarar sig utan granskning.

Håller med, väldigt förvånande.
Men samtidigt inte eftersom Brynäs inte reagerade så hårt på det, till skillnad mot Malmö som gnällde om något efter varje match.
Reagerar inte lagen eller media så verkar det som att det faller under radarn för disciplinnämnden.

Idag krävs bättre passningsspel än första matchen för vinst för jag tyckte matchen i söndags var bland de sämre i rent passningsspelet. Även om jag tror på förlust ikväll så tror jag på en bättre insatts ikväll. Vi måste ha bättre passningspel för att förbättra våra starka kontringar och förhindra deras spelvändningar. Tyckte när vi var i anfallszon så såg allt ut som vanligt men det var passningsspelet i egen och mittzon som var lite slarvigt och nonchalant stundtals

Första finalmatchen såg väl ungeför ut som första mot Malmö, lite trögt och mycket felpass.
Blir bättre idag tror jag, nu är de inne i skiten igen.
Håll nere på utvisningarna så tar vi detta!
Kämpa HV Kämpa!

Visst , HV gjorde kanske inte den bästa matchen sist men lätt att glömma sin motståndare också. Brynäs känns något snäpp upp emot FBK och Malmö. Stressar på ett annat sätt och åker mer skridskor. Man kan absolut spela bättre men det kan man nog i bägge lagen och då kommer också misstagen lite enklare ifrån bägge håll.

Nu börjar man bli nervös. Hoppas HV kommer upp i nivå och att man inte släpper till utvisningar. HV 71 spelar bäst ändå.

Hoppas på ett mycket mer fysiskt spel från vår sida än senast, utan att för den delen gå bort sig eller ta onödiga utvisningar.
Borgman verkar kunna spela oxå vilket är bra.

Jag blev lite förvånad efter att ha läst statistik över tacklingar för förra matchen. Den “matchen” vann BIF med 21-11 !
Borde det inte vara HV:s spelide att kötta på lite extra… BIF bör ju vara lite mörare i kroppen eftersom de spelat ett antal (tuffa) matcher fler.
Eller är det så enkelt att HV hellre prioriterar farten framför tacklingar? :unamused:

Borgman spelar: jp.se/article/stjarnan-pa-is … hvarmning/

Var ett jävla tjöt på Brynäs om att Hv inte ens var bra! Ändå slog vi dem så det talar ju ändå enot dem hur jävla dåliga Brynäs är!

underbart!

Sjukt att man kan må så jävla dåligt. Här längtar man till finalspel samtidigt som kroppen har lagt av både fysiskt och psykiskt. Weird.

Kör på nu!!!

Är äckligt nervös idag…snälla HV vinn…