Angående några uppseendeväckande inlägg på forumet

Hejsan.
Detta är ett allmänt meddelande.

Den senaste tiden har en av våra skribenter gjort ett par väldigt uppseendeväckande inlägg på detta forum. Ett av dem var av gravt anklagande karaktär mot person och det andra gav uttryck för självskada.

Vi har tagit bort dessa inlägg och undersökt så väl vi kan. Angående anklagelserna så har undersökningen inte gett något stöd för anklagelserna och avskrivs således som icke trovärdiga. Vad gäller självskada så kan vi inte göra så mycket mer än att meddela att vederbörande loggade in igen på detta forum, timmar efter då det inlägg med beskrivning av självskada gjordes. Även detta tyder på att inlägget inte hade full trovärdighet.

Är detta ett uttryck för att man mår dåligt, om någon som läser detta mår dåligt, så är vår rekomendation att söka hjälp. Vid akut psykisk sjukdom ringer man 112. Annars finns nedan en utmärkt samling av resurser för hjälp och stöd:

Är det någon som har frågor angående det ovan, som kanske har sett inläggen vi tagit bort och har oro, tveka inte att kontanta oss mods.

32 gillningar