Kvartsfinal 3: Västerviks IK - HV71

[size=150]Västerviks IK - HV71[/size]

HV71 har 2-0 i matcher mot Vvik och hoppas på ännu
en seger på ostkusten på måndagen.

[size=150]FORZA HV71!![/size]

Det här känns som VVIK:s fönster att skapa spänning i den här kvartsfinalen. Ska bli kul att se hur spelet blir när HV inte som hemmalag förväntas föra spelet. Samtidigt så kanske vi fortfarande ställer det kravet på serievinnaren. Men VVIK vill säkert vara lite mer spelförande vilket känns svårt mot ett HV med fyra giftiga formationer.

Mest spännande, får vi se skapandet av ett Kokkonen-hattrick? Dvs GWG i tre matcher i rad? Det borde vara ovanligt i ett globalt perspektiv.

Vvik har lite kaxigt gått ut och sagt att hv ska få “smaka” i plivit. Inte ett dugg orolig för detta. Tror det kommer passa hv bra att vvik försöker styra spelet. Hv bör kunna utnyttja större misstag då. Heja hv!

Det viktiga blir att hålla tempot uppe. Om HV faller ner i Vvik tempo så kan det bli jämnt. Men håller HV uppe tempot så har Vvik inget att komma med. Inte orolig alls.

Det enda som kan stoppa seger är att Hv71 kommer ut likgiltigt och inte gör jobbet fullt ut. Vi har sett det under serielunken men det ska inte få hända i ett slutspel. TS har ju varit på alerten och tagit tidiga time-outer och markerat.

Vi är bättre på samtliga positioner så att Västervik ska ta en match beror nog mest på att Hv inte är påkopplade.

Jag har alltid varit orolig för att svalt intresse och få inlägg här skall återspeglas i hur väl grovjobbet görs av spelarna på isen…
Men hoppas att teamet lyckats skapa rätt attention från start den här gången. Trots nivån på intresset här på forumet…

Smaka segerns sötma eller? 0 - 71 ikväll

Herregud vilken billig å ful arena dom har

En typisk allsvensk lada.

Lite slarvig inledning.

Enkelt!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Kung Vesel!

yey

JAAAAAAAAAAAAA VILLE VESSLA

En riktigt strut! Bra!

Vilken onödig och “Von Oben-aktig” kommentar.

Enkelt!!!

JAAAAAAAAA

yey