Semifinal 1: HV71 - BIK Karlskoga

[size=150]HV71 - BIK Karlskoga[/size]

HV71 möter BIK Karlskoga på fredagskvällen i den
första semifinalen. Hoppas spelet är lika bra som det
var mot Västervik i kvarten.

[size=150]FORZA HV71!![/size]

SLÄPP PUCKEN!

Hata BIK. Krossa inaveln. Rena hockeysverige.

Biljett köpt inför fredag.

Varför går klockan så långsamt?

Svar den är fylld med Bromsolja :slight_smile:

Kanske fel tråd, mod får gärna flytta tråden.
Är bosatt i Stockholm T
Tänkte se matchen på Olearys 12 men de kan inte garantera att de visar, och om de visar blir det utan ljud.

Ska ringa runt till några andra ställen men tänkte kolla om någon vet en bra sportbar? Gärna med Fatöl + planka för 99 :slight_smile:

Undrar hur många biljetter som är sålda nu? Drygt 5200 igår morse.

Borde bli fullt på fredag va?

Jag gick in på tickster för att kolla och jag räknade till att det fanns ca 225 platser att köpa biljett till just nu. Till detta kommer ett antal på bortastå som man inte kan se specifikt hur många som är lediga. Hoppas folk med säsongskort dyker upp.

HV har inte släppt upp hela O-läktaren och balkongen för försäljning. Ca 5700 sålda enligt HVs twitter.

AAh, det förklarar varför min spaning inte stämmer med nedan.

KLART: Morgondagens stjärnor ska tändas – JP/Jnytt sänder J18-slutspelet med HV71

J18-slutspelet 2022
Torsdag 7 april
16.00: Djurgårdens IF – Rögle BK, semi 1
19.10: Brynäs IF – HV71, semi 2 (JP/Jnytt sänder)

Fredag 8 april
16.00: Bronsmatch
19.30: Final

JP/Jnytt sänder den match som HV71 spelar

I helgen kommer du som är, eller blir, prenumerant att kunna se HV71:s matcher i J18-slutspelet live på sajten.
Matcherna spelas i Nyköping och först ut är semifinaler på torsdag kväll.
LIVE-TV torsdag 19.00: Se när Brynäs och HV71 möts i juniorsemifinal

– Fantastiskt kul att få kunna bjuda våra läsare på den här godbiten. Det handlar om att se morgondagens stjärnor i HV71. Där finns en ny Emil Andrae, där finns en ny Victor Sjöholm och Zion Nybeck och där finns framförallt framtiden i HV71, säger JP/Jnytts sportredaktör Donald Sandström.

HV71 möter Brynäs i semifinal på torsdag klockan 19.10. Segraren i den matchen möter antingen Djurgården eller Rögle i final på fredag. Förloraren spelar bronsmatch. JP/Jnytt sänder den match som HV71 spelar.
– Nu är A-lagsspelarna framme vid den tredje etappen - av fyra - när det gäller att ta sig tillbaka till SHL. De här spelarna som möter Brynäs är inte där ännu, men åtskilliga av dem kommer med största säkerhet vara aktuella för A-laget om några år, säger Donald Sandström.

Mikael Nordstrand är projektledare för livesport inom Bonnier News Local.
– Flera av morgondagens svenska stjärnor kommer finnas på isen under slutspelshelgen i Nyköping. När Sveriges bästa klubblag gör upp på juniornivå kommer vi genom proffsiga sändningar erbjuda helheten och en välpaketerad produkt till vår intresserade hockeykonsumenter. Det känns naturligtvis väldigt roligt, säger han.

Sändningarna från semifinalerna kommer produceras med en kamera, grafik, repriser och intervjuer. Till finalmatcherna växlar vi upp med bland annat Johanna Dahlén som reporter och programledare i sändningen.

Forza Hv71 och JP

BIK Karlskogas taktik blir nog att spela fysiskt över hela isen och här gäller det att se upp så vi inte åker på skador till en eventuell final!
Första matchen är otroligt viktig för oss. Seger är ett måste för att rida på vågen. Vinner vi första så kan det bli en rask promenad mot finalen. Torsk kan ställa till det och BIK kan spela grishockey och förstöra festen för Hv71!

Sjukt nervös inför denna match och jag hoppas publiken lyfter taket i HG imorgon!

Modo- Löven kan gå hur som helst och lär bli en hatisk kamp på isen med mycket fysik och kamp! Hoppas den går till 7 matcher och slitna spelare.

Carl Ljungquist JP
HV-tränarens ”lyxpussel”– så tänker Samuelsson inför första mötet med Karlskoga: ”Fullt kapabla att äta istid”

HV71 har ett brett lag. När Zion Nybeck och Alexander Ytterell, som båda har varit uppsatta på skadelistan, sedan en kortare tid tillbaka också kör för fullt har konkurrensen i truppen hårdnat än mer.
På fredagen spelas den första semifinalen i bäst av sju-matchserien mot BIK Karlskoga och exakt hur HV:s matchtrupp kommer att se ut då återstår att se.
Klart är i alla fall att ledarstaben, med huvudtränaren Tommy Samuelsson i spetsen, har flera alternativ att välja mellan.

När HV-truppen tränade på is i Husqvarna Garden på torsdagsförmiddagen var 22 utespelare på is, vilket innebar att de som sakandes var långtidsskadade David Ullström (som inte kommer att spela mer den här säsongen), Max Wennlund som var sjuk samt Pontus Netterberg, Daniel Norbe och Jonathan Wikström som körde på is på egen hand.
– Ja, de körde separat i en annan rink här och de får extraträning för att ha beredskap när de ska in. Vi har Max (Wennlund) som är sjuk, annars ska övriga vara tillgängliga för spel. Som det ser ut i dag i alla fall, säger Tommy Samuelsson.

Varken Alexander Ytterell, som åkte på en hjärnskakning i matchen mot Västervik den 23 februari, eller Zion Nybeck, som skadade sig borta mot BIK Karlskoga i januari men som nu har hunnit spela fyra slutspelsmatcher med HV J20, har så här långt spelat någonting i det hockeyallsvenska slutspelet.
Om det kan bli aktuellt för någon av dem att ingå i matchtruppen i fredagskvällens första semifinalmöte med Karlskoga vill inte Tommy Samuelsson svara på efter torsdagsträningen.
– Vi får se i morgon (på fredagen) hur det ser ut, allt hänger på vad som finns tillgängligt på matchdagen. Men vi vet att de som inte har spelat så mycket och som kommit in och varit behjälpliga i skadesituationer eller sjukdomstider är fullt kapabla att kliva in och äta istid, säger HV-tränaren.

Efter 4–1 i matcher i kvartsfinalrundan mot Västervik är det nu alltså dags för HV71 att spela semifinal mot BIK Karlskoga. Men att det är just BIK, som slog ut Mora med 4–1 i matcher i sin kvartsfinal, som står för motståndet säger sig Tommy Samuelsson inte lägga någon större vikt vid.
– De fyra lagen som är kvar i slutspelet är ju de fyra bästa lagen. Tittar man över 52 grundserieomgångar så är det det topp fyra som är kvar. Alla lag som är kvar i det här läget är bra, så det är bara att ta den utmaning som ges oavsett vilka som står på andra sidan.

Något särskilt ni bör tänka på mot just Karlskoga då?
– Vi fokuserar på vårt. Vi har givetvis gjort saker i det här slutspelet som har varit bra och det ska vi fortsätta fokusera på. Sedan är det ju som alltid att oavsett om det är omgång 32 eller en semifinal så är powerplay och boxplay något vi lägger stort fokus på, säger Tommy Samuelsson som ser fram emot att se sitt lag kliva in i semifinalrundan mot BIK Karlskoga.

Så ställde HV upp på torsdagens träning
Målvakter:
Jonas Gunnarsson-Filip Larsson.
Backpar:
Chad Billins-Oliver Bohm.
Emil Andrae-Victor Sjöholm.
Daniel Bertov-Nichlas Torp.
Andreas Söderberg-Alexander Ytterell.
Kedjor:
Tommi Huhtala-Tyler Vesel-Fredrik Forsberg.
Jesper Kokkonen-Taylor Matson-Simon Önerud.
Hunter Shinkaruk-Myles Powell-Tyler Kelleher.
Christoffer Törngren-Marcus Davidsson-Jonathan Davidsson.
Måns Lindbäck-Zion Nybeck.

HV71–Karlskoga
När: Fredag 8 april, 19.00.
Vad: Semifinal 1:7.
Var: Husqvarna Garden.
Läget i HV71: David Ullström är borta från spel i restan av säsongen och Max Wennlund var sjuk när laget tränade på torsdagen. I övrigt ska samtliga spelare i truppen finnas tillgängliga för spel till den första semifinalen mot Karlskoga. Exakt vilka 20 utespelare som gör målvakterna Jonas Gunnarsson och Filip Larsson sällskap i matchtruppen bestäms på matchdagen, meddelar HV-tränaren Tommy Samuelsson. HV avancerade till semi efter 4–1 i matcher mot Västervik i kvartsfinalen.
Läget i Karlskoga: Vann sin kvartsfinal med 4–1 i matcher mot Mora. I grundserien slutade Karlskoga på tredje plats i tabellen och skrapade ihop 100 poäng, 16 färre än seriesegraren HV71. Mötte HV vid fyra tillfällen i grundserien och förlorade då med 2–7, 1–4 och 1–4 och vann en av matcherna med 4–3.

JP/Jnytts Carl Ljungquist tippar: 4–2.

nu när växjö verkar åka ur, undrar ifall man kör på Åhman elr inte?

Hv ska bara städa undan bik om det gör sitt jobb.

Minst 6500 sålda biljetter nu, det är mer eller mindre bara balkongen o bortastå kvar

KROSSA BIK! SLÄPP PUCKEN!

Sjukt nervig idag. BIK har allt att vinna. HV det motsatta.

Hoppas på en bra start så tror jag det går vägen.

Röf

Jävla piss. har haft på känn att någon viktig ska gå sönder idag