Seriösa rykten 23/24: Diskussioner

Derrick pouliot har shl intresse på sig, nubbens sista back kanske? Men Förmodligen inte!

Färjestad hugger hårt på honom men han har tackat nej till dom iallafall

kanske lit för offensiv, men om Andrae drar över pölen till AHL så är han kanske mer intressant

Hur är detta diskussion om seriös rykte till Hv?

3 gillningar

Har skrivits om och har vart seriöst tidigare

Nja, jag kan inte se att det ligger i Silly season: Seriösa rykten 23/24?

Det har skrivits om honom tidigare och det hela började väl med att hans fru började följa oss på någon social plattform. Tveksam om den passar in i denna tråd?

1 gillning

Påstås här att man brutit med Sam.

Det vore en grym värvning av SSK om de plockar Sam. Jag hade gärna sett Sam som tredjecenter om man inte haft Tikka och Nättinen som båda borde vara gedigna tredjecentrar i SHL om de är hela.

Konstigt om inte Modo eller annat SHL-lag plockar honom. Han var grym defensivt mot slutet av säsongen.

Modo insåg väl också att han inte riktigt håller SHL-nivå.

Som nykomling skulle jag satsa på två billiga destruktiva kedjor för att använda budgeten smart. Vigenault är minst lika bra som Nättinen t ex. Fattar att vi inte förlänger med honom så som truppen ser ut nu, men tycker det är en bra spelare i rätt roll.

1 gillning

Inte för vara sån, men vi vet inte om Sam är lika bra som Nättinen. Svårt jämföra dom när Nättinen hade en säsong från helvetet. Sam va typ bra 10 matcher samma med Nättinen efter alla skador mm.

3 gillningar

Förstår verkligen inte hypen kring Sam. Från urusel till att hyllas in absurdum baserat på 10 sista matcherna… I mina ögon ännu en allsvensk stjärna som misslyckades med att ta steget upp till SHL. Vi blir inte ett sämre lag av att Sam försvinner. Ser det snarare som att vi blir av med ännu en halvmisslyckad värvning.

15 gillningar

Håller med till 100% Totalt översattad i mina ögon. Dålig klubbteknik, kass på rören och rör sig som ett kylskåp på isen.

4 gillningar

Med facit i hand, så var det lätt att hylla varenda spelare som bidrog med en pinne de sista matcherna. Gud vilken tunn trupp. Har det här ens hänt?

Det som är märkligt är att vi jublade som om vi vunnit sm guld för att vi undvek kvalspel. För 10 år sedan var vi ett ”powerhouse” inom svensk ishockey. Vi har en stor resa att göra nu.

Det som oroar mig mest är att vi alla förmodligen kommer bli nöjda om vi hamnar i ingenmansland, skrämmande.

Hur som helst, hoppas shore blir kvar så vi klarar av att klättra!

2 gillningar

Vi provade han och han var lite high risk, high reward värvning och fick det att funka 15 av 52 matcher och det håller såklart inte på högsta nivå. Visst nu var ju många spelare rätt mediokra under säsongen men bättre att han går till SSK då och tar en stor roll istället :blush:

Exakt så. Med tanke på vilken skitsäsong det blev så fanns det ju så klart skäl att vara nöjda och glada. För en stund.

Men en klubb med vinnarmentalitet hade rannsakat sig själva och sett till vad man kan göra bättre. Ett första steg hade varit att vi gjort oss av med Nubben direkt (vilket i sin tur lett till att vi aldrig anlitat Montén som tränare). Men vad gör HV. De reviderar målen och får en misslyckad säsong att låta som lyckad (målet år ett var slutspel, inget annat) och sätter exakt samma mål till år 2. Ergo. Ingenting har hänt. Vi har bara kastat bort ett år. Jag är tämligen övertygad om att detta blir ännu en bortkastat säsong. Och så har plötsligt Nubbens kontrakt gått ut och absolut ingenting har tagit sig framåt under de tre år han fått härja i föreningen.

Sådant leder också på sikt till att man firar fixade kontrakt som SM-guld.

4 gillningar

För mig så är det toppstrid som gäller nästa säsong. Förra året var vi klart sämst, outstanding, gällande poäng per krona i spelarbudgeten.

Nästa säsong begär jag att vi hamnar runt mitten gällande det och det innebär en säsong typ Skellefteås denna säsong. Absolut minimum typ Örebros säsong om vi underpresterar lite grann.

Måste vara slut på att vi bara lyckas sätta sprätt på en massa pengar och inte lyckas nå motsvarande framgång på isen. Hållit på med detta nu under mer än ett decennium förutom under guldsäsongen.

Dags att ställa krav nu och det tror jag Wilander och styrelsen insett. Finns inte på kartan tror jag att målet är typ Play In och en kvartsfinal.

Tror vi går för en final som målsättning och att en semifinalplats och toppsex i serien är den nedre minimigränsen.

Dax att börja ställa krav som sagt som motsvarar pengarna vi satsar. Inget annat är OK längre. Slut på en massa bortförklaringar.

3 gillningar

Många inlägg här som nog har hamnat lite fel. Dom har ingenting med seriösa rykten att göra.

3 gillningar