Tråden om #24 Oscar Fisker Mølgaard

Oscar Fisker Mølgaard har fått en egen tröja.
Killen har spelat sig till tillräckligt med minuter för att få ett kontrakt. Underbart.

Välförtjänt!

Kul! Så välförtjänst för denne unge herre. Hoppas den fina utvecklingen fortsätter i världens finaste tröja (nu med namn)!

Oj oj oj!!! SÅ efterlängtat, och har verkligen stuckit ut och gjort det väldigt bra i detta laget. Hatten av för #24. Definitivt värd en plats i laget.

Underbart! Så enormt värd detta. Vi behöver ungdomen som kan sätta press på de äldre. Hoppas verkligen han får spela när alla är tillbaka.

hv71.se/article/iwbsalbc9-3 … -moelgaard

Kontraktet är påkritat!

Gäller till 24/25

Hurrra, väl värd detta steg! Hoppas du inte försvinner direkt efter säsongen nu.

Härligt! Så kul! Så lugn och harmonisk kille han verkar vara med. Knappast han som kommer bli petad sen. Skönt med se tränarna satsa på bla Sjöholm och Fisker!

hv71.se/article/6df0albca-3 … antastiskt
Jättebra intervju med Oscar!
Verkar vara en väldigt sympatisk ung herre.
Välförtjänt kontrakt.

Hoppas han stannar ett tag och inte försvinner över till junior- eller collegeliga så fort han blir draftad, som många andra gjort de senaste åren.
Tar helt klart en plats i laget redan nu. Så ett välförtjänt kontrakt. Oklart om de vi har på skadelistan petar honom när de kommer tillbaka, tycker personligen andra namn borde ryka före lill-dansken.
Håller HV sig kvar blir det tror jag han kan ta en permanent plats i 4e-linan nästa säsong, sen är det bara uppåt som gäller om man ska se till potentialen han verkar sitta på.

1+2 av Oscar under matcherna Danmark spelade i B-JVM i Norge mellan 11-17 december. Danmark slutade näst sist av av de 6 deltagande lagen med en målskillnad på 9-19. Dags att skaffa svenskt pass! :wink:

Är nu åter i HV-truppen. Blir spännande att se hur han matchas framöver!

1 gillning

Utöver matcherna med Danmark har killen nu följande facit…

  • 19 matcher, 6 mål, 17 ass, total 23 med J20
  • 34 4 3 7 med A-laget.

Rätt otroligt. Så det är nog bäst han vilar ibland. Risk han tar slut annars. Sen vilket lag han ska vila ifrån kanske man får fråga sig men han är ju ändå rätt ung, 17 år.

1 gillning

Nån som har access?