Tråden om Niklas Rubin

Då hälsar vi målvakten Niklas Rubin varmt välkommen till Hv71.

FAKTA:
Född: 951223
Moderklubb: Hanhals IF
Position: Målvakt
Plockar: Vänster
Längd/vikt: 182 cm / 82 kg
Tidigare klubbar: Hanhals, Varberg HK, Tingsryd AIF

Avtalet med Niklas Rubin gäller säsongen ut.

hv71.se/artikel/sjfhaiz6x-3i … klas-rubin

Välkommen Niklas!

Har gjort det jäkligt bra i Allsvenskan (sett till statistik iallafall, 1.82 i GAA med 94% i räddningsprocent på 33 matcher).
Då han kommer fortsätta träna och spela med Tingsryd, tror ni detta kan vara för att ligga bra till för att försöka få hit honom till nästa säsong (även om kontraktet med HV71 bara gäller denna säsongen samt att han har kontrakt med Tingsryd över nästa säsong), eller är det bara för att trygga upp om någon målvakt skadar sig?

Har dålig koll på Niklas men perfekt att ha en reserv då Söderström haft lite problem med sjukdom och skador tyvärr. Bra också att knyta till sig en sån talang som man kanske får se även kommande år i HV.

Efter PW’s darriga spel i förra slutspelet så är det här nog en klok värvning ifall nu Söderströms sjukdomsproblem den här säsongen skulle hålla i sig.

Med Söderström skadad. Är det här HV:s nye förstemålvakt? Ja, jag tror ta mig tusan det!

Kör hårt, Rubin!

Rubin får användas vid “behov” säger Hult. Någon som vet mer precis vad det innebär, för “behov” av målvakt har ju HV uppenbarligen.

Tingsryd speöar imorgon, tror ni Rubin kan vara på plats tills på lördag?

Ja behovet är ju akut! Ser gärna Rubin på lördag om inte Söderström är redo.

Niklas Rubin är en sk namngiven målvakt, vilket innebär att han kan gå fritt mellan Tingsryd och HV71, utan karens, resten av säsongen. Det är alltså regelmässigt möjligt för Rubin att spela ena kvällen för Tingsryd och nästa kväll för HV. Men det är förmodligen inte så bra.

jp.se/article/monstermatch-a … malvakten/