Träningsmatch 6: LInköping hemma 220910

Linköping kommer på besök. Intressant att se var de står då detta är deras genrep. Men även om vi kan göra en bättre match än mot Örebro.

Matchstart: 16.00
Sänds på Cmore Hockey

Införsnack med Elvenes

Blir även intressant att se hur Tommy väljer att formera laget med Elvenes och (förmodligen) Petersson tillbaka. Går Nättinen tillbaka som center? Placerar man Elvenes med Vesel/Foppa även att Matson passat rätt bra där?

Gillar Elvenes Davidsson Davidsson. Bröderna har varit bra på försäsongen tror Lukas kan kompletera bra även om han säkert kommer flyttas uppåt i laget efter ett par matcher.

bertov i 1 backpar med martinsson herregud…

Om historien är något att gå på så känns det riskfritt att gå all-in på LHC i just denna matchen om mitt minne inte sviker mig helt.

Martinsson med glad… Hade hellre sett Sjöholm där…

I dag måste Vigneault och Glad börja visa att de vill vara med. Tycker man borde bytt plats på Vigneault och Elvenes. Gillar inte tanken på att Vigneault ska ha en framskjuten plats i laget.

Hur ser man matchen bäst utan att köpa månadsprenumeration på Cmore?

Forsberg sliter bra

Vigneault har matchats flitigt med våra bästa. Dags att börja leverera? Kan tycka det när man väljer att spela en KHL- och OS-center som vinge bara för att nummer 19 (usch, skitnummer) ska få vara på sin naturliga plats och på det högt upp i hierarkin.

Mycket kul att se att Vesel kedjan ser ut att hålla bra SHL klass, de skapar chanser i var och vartannat byte. Martinsson är som vanligt en fältherre. Vigneault gör nog sin bästa match hittills men ser oftast bortkommen och slö ut. Han är dessutom en frapperande dålig passningsspelare och tekare.

Varför gillar du inte numret 19?

Forsberg jobbar på bra hemåt idag.

Historiskt sett så har spelare med just 19 inte levererat i HV, lite av förbannelse helt enkelt.

Alla som haft det numret på ryggen har floppat eller skadat sig typ direkt. Förstår inte att HV fortfarande använder det numret. För det har en sjukt dålig historik. Att döma av försäsongen så finns det ju onekligen rätt mycket floppotential i Vigneault sett till det sportsliga. Men jag lovar. Skulle han nu flippa så kommer det ändå sluta i olycka och elände.

Vilken träff!

Jäklar vilken fröjd att se Andre!
Osar klass redan nu.

Andre är så otroligt bra

Glad :smiley:

Glad :frowning: