Hv truppen 20/21

Jag vet att det är denna säsong som gäller just nu med ett rafflande slutspel runt knuten,men tycker ändå vi Hv fans behöver en tråd att diskutera lagbygget inför nästa säsong!

Målvakter:här är jag inte orolig,Hugo tar över förstaspaden då Gunnarsson söker lyckan i större ligor,back up blir Adam Åhman,en billigare lösning men oj vilken potential!!

Backar:Lauridsen och Nisse har utgående och stor risk bägge lämnar känns det som,därför måste två etablerade backar in utifrån.Persson få inte nytt givetvis och sista platsen går nog till Emil Andra’e,Kinnvall kan vi inte vara säkra på att få behålla då det vattnas i munnen hos scout gubbarna i penningstarka ligor.Ryktas in gör Bertov i Rögle.

Forwards:Stommen finns där redan men nu hoppas vi på att den kryddas till!,Andre Petersson är drömvärvningen så klart,Jesse Joensuu är en annan,tycker man ska lägga mycket krut på en riktig förste center det har Hv alltid haft när man varit framgångsrika.

Camara ryktas stanna och det känns inte alls fel,tro han kan bli ännu bättre nästa säsong,Thörnberg har sett seg ut hela hösten men nu har han vaknat och varit klart bättre så inte helt säker på att han lägger skridskorna på hyllan,kör han ett år till?

Sundh har utgående,ikon som kan brunka på ett år till i fjärdelinen el får han inget nytt kontrakt,tveksamt?!

Jocke Andersson på väg bort och Johnsson dumpas,Ikonen har kontrakt men lär knappast fullfölja det.

Hoppas man kan få behålla Lias,känns svårt men inte omöjligt!

Snart dags för en ny silly season,man bli som ett barn på Julafton!!!

Max Wennlund är klar sedan länge också:
hv71.se/artikel/e4d3ajv7s-3 … x-wennlund

Vi behöver ha in några vinnartyper som gör allt för att vinna. Intrycket jag får är att Sundh och Lias är just detta. Troligen tappar vi båda och då gäller det att fylla truppen med flera av den typen.
Annars blir det för mycket ett kompisgäng vilket det varit för mycket av den här säsongen.

Oj vad jag hoppas Sundh blir kvar.

Tror inte han är kvar, hv behöver föryngra laget o då ligger åldersherrarna sundh, Thörnberg och Andersson i riskzonen. Jag älskar sundh för hans passion och vilja men han har tappat mycket o är han kvar nästa år är risken han hamnar i Persson sits där det syns tydligt man inte längre hänger med. Bättre sluta nu med flagga o heder i topp så vi minns han med positivt slut än mer negativt

eliteprospects.com/player/39714/nolan-zajac

Här är en back som jag Hult verkligen går all in för att få till oss!
Några kanske rynkar på näsan att han spelar i norska ligan. Men det gjorde Curran också när Rögle tog honom.
Zajac leder just nu hela poängligan i Norge och är back, det går inte av för hackor!
Skulle bli riktigt besviken om man inte scoutat denna kille! Men risken är väl att han inte har rätt karaktär.

Skulle vilja se mer tydliga femmor nästa år. Framförallt på center sidan behöver man få in mer spets, går inte fortsätta med 3st 3e centers

Troligt är att Kinnvall och Sandin drar till NHL. Troligt också att man bryter med Ikonen. Inte helt otroligt att Fröberg gör en Ljungh och drar utomlands. Sen lär Andersson dra och Thörnberg sluta.

Så drömmen är.

Önerud-Ullström-Petersson
Camara-Holmström-Bergström
Törngren-Stenlund-Sandberg (d.y)
Sundh-Sandberg (d.ä)-Kokkonen
Wennlund

Martinsson-Strömberg
Almquist-Borgman
Williamsson-Johansson
Bertov

Åhman/Alnefelt

+Helt ny sportslig ledning

Prio 1: Tjata hål i huvudet på André Petersson. Kommer han hem är förstalinan klar för 3-4 år framöver.

Där snackar vi komplett lag med spets! Saknar dock Jesse Joensuu

Ser bra ut, dock hade jag gärna sett nån junior också

byt bort sundh mot joensuu

Köper laget till stora delar men drömmen för mig är inte att ha Ullström som förstecenter. Förvånar mig lite att du lejacques vurmar så för honom. Ser inte att han är den förstecenter som lyfter laget. Snarare tvärtom. Han är inte den man lutar sig mot när det blåser.

om vi får bort lillis och låt Ullström spela sin offensiva hockey han kan så är han högklassig center

I somras tappade vi Figren och Bengtsson, två BP-specialister. Är väl inte helt omöjligt att Thörnberg, J Andersson och Sundh lämnar inför nästa säsong. Även dessa får mycket tid i BP. Kan det vara ett problem?

Vi har BP monstret Törngren kvar

Tycker det är märkligt att man redan nu har tro på mer eller mindre samma lag ± några spelare!
Återigen så har vi för få spelare med vinnarinstinkt trots vad Hult säger år efter år. För mig är inte dessa spelare några större vinnarskallar.
Ser faktiskt bara en som verkligen visar attityd och är förbannad och det är Sundh. Någon som ska ha en sån vinnarskalle och ska leda laget kan åka runt och garva när man ligger under med 5-1 mot Växjö. Att se en sån kille som Thörnberg som är en ikon i klubben bete sig så är för mig en syn på hur klubben sköts numera. Man ska vara en go gubbe oavsett medgång/motgång!
Med en sån inställning och attityd så når man inte framgångar. Se bara överfallet på Bergström idag där INGEN går in och markerar mot han som gör det!

Har behöver verkligen Hult rannsaka sig själv och läsa av de spelare han värvar. För enligt honom är det ju mer eller mindre bara vinnarskallar i laget! Jag ser knappt någon på isen. Säga det är lättare än att visa det när det väl gäller.
En vinnarskalle ska göra allt vad som krävs för att vinna. Det kan t om slå över ibland ormen hellre det än att åka av isen mätt och glad för man får sin lön ändå! Ska man spela i Hv71 så ska man hata att förlora och man ska visa det! Så drar man med sig andra och får en vinstkultur. Det ska tävlas och bråkas på träning för att man hatar att förlora!

Vår mentor pastorn vet jag inte vad han bidrar med förutom en go stämning. Fan ta in Petrasek som säger vad han tycker och kan ställa krav och vet vilken mentalitet som krävs för att spela i Hv71! Att dalta och klia rygg på varandra skapar inga vinnare!
Det är inte barn vi har att göra med utan fullblodsproffs som tjänar massa pengar. Då ska man fan visa mer attityd och vilja, vart fall om man ska spela i Hv71 enligt mig.

Sist nån ställde krav i föreningen så fick han sparken.
Vem vill träna Hv?

Precis så är det. Jag tycker det är “avgå alla” känsla över att match efter match säga att man inte ville nog, man ville 70% osv.

Men så fort man har en hård tränare som ställer krav så ryker han, dagis nivå på Hv nu tyvärr.

Ta in Petrasek? det var ju en av dom som lipade hårdast på AJ

Lite skillnad på att ställa krav och mobba ut spelare!