Semifinal 3: HV71 - Malmö Redhawks

[size=150]HV71 - Malmö Redhawks
1-1 i matcher.[/size]

Det blev förlust på måndagskvällen för HV71, men på onsdagskvällen
kan vi ta ledningen i matchserien igen i Kinnarps. Anton Bengtsson fick
en ful tryckare av Malmöspelaren Hardt men kan troligtvis spela
på onsdagskvällen. En som inte spelar då är Malmös Thuresson som
har blivit avstängd 3 matcher för att ha svingat klubban i ansiktet på
Dylan Reese.

JP: jp.se/article/stjarnan-anmal … -mot-hv71/

Jmini: jmini.se/nyheter/51438/posit … d-for-hv71

[size=150]FORZA HV71!![/size]

Hardt ska kænna flåset av en HV spelare i nacken hela matchen. Varje gång han vænder sig om ska han ha en propp. Han ska inte komma undan med någonting i KA.

Sedan hoppas jag domarna børjar døma før spelførstørande moment igen. Vill se rent och fysiskt spel.

HVs klubba som næstan varit limmad i isen hela sæsongen har børjat dra sig uppåt høften nu. Malmøs klubba børjade redan komma upp i matcherna mot Væxjø, dessværre efter precis som HV haft den limmad i isen under sæsongen.

Malmø vinner allt på att domarna slæppt regelboken. Har dom det før att annars har MIF inte en chans?

Tror på total jævla øverkøttning. Malmø ær trøttkørt. Dags før klassiska 7-1:an.

Jag förväntar mig ett mer disciplinerat HV i denna matchen.
Hittills har man besökt utvisningsbåset 11 gånger på 2 matcher vilket är åtminstone 4-5 för många.
Det finns inget lag i serien som matchar HV i 5 mot 5 och ju mer tid matchen spelas i det spelläget desto mer tjänar HV på det.

Det finns inte en chans att MIF ska få komma hem med 1-2 i matcher om HV håller sig på banan.

Efterlysning 1:
HV71, tränare, spelare och alla vi fans, efterlyser 28-årige hockeyspelaren Simon Önerud, som alltsedan kvartsfinalvinsten mot Färjestad, varit spårlöst försvunnen. Vi vädjar alla till Simon (den riktige Simon) att omgående återvända till laget, vilket är nödvändigt om det ska bli seger i semifinalen. Vi saknar dig. Jag saknar dig, du är en personlig favorit.

Efterlysning 2:
Vi efterlyser vår förstakedja. Thörnberg, Christensen och Önerud. Var är ni? Det är dags att kliva fram och leverera nu! Det pågår ju en semifinal. Vi saknar er. Ni behövs om om detta ska sluta väl.

Kan vi bara hitta tillbaka till farten och frenesin att skapa mycket, skjuta mycket och spela mycket anfallshockey så kommer inte Malmö hänga med, vill se mer av snabb hv-hockey än gammal burskyddshockey.
Sen kan vi nog alla hålla med som Zico skriver om att våra tre bästa målskyttar som faktiskt spelar i förstakedjan måste steppa upp.

Jag undrar om Önerud är 100% eller om något hände i slutet av kvartsfinalserien?! Han spelar inte alls med samma energi som han gjorde mot FBK. Förhoppningsvis kliver förstakedjan fram nu. Vi kan inte låta Hardt styra och ställa som han gjorde senast.

Är han inte 100 så är de väl dags att nån annan tar hans plats nu, för så medioker som han är just nu så gör han ingen glad.men de som är mest anmärkningsvärt är att en spelare som är så fullständigt iskall ligger top tre i istid bland forwards. Bara sundh o Brithen hade mer minuter än önerud igår. Tycker de sänder fel signaler. I ett slutspel MÅSTE dom hetaste spelarna lira mest.

Påminner inte matcherna lite om match 1 och 2 mot FBK?

HV vann de 2 utan att imponera næmnvært. Då de først kom igång på allvar i match 3.

HV har ju legat i hårdtræning och inte matchats lika tætt som Malmø. Det kan man se på energin i de båda lagen.

Malmø ser trøttkørt ut, HV ser ut som dom haft 1 månads semester.

Kul att SVT Text tror att det blir 4-1 i matcher till HV71 så här står det på Text TV:
Thuresson avstängd efter smällen

I måndagens semifinal mot HV71 delade
Malmös Andreas Thuresson ut en ful
smäll mot Dylan Reese. Nu står det
klart att landslagsforwarden stängs av
tre matcher och får 25 000 kr i böter.

Det var i mitten av andra perioden som
Thuresson svingade sin klubba rakt i
ansiktet på Reese, som föll till isen.

“Agerandet är respektlöst - klubbsving
mot huvudet med full kraft”, skriver
disciplinnämnden i sitt beslut.

[size=150] Det står 1-1 i matcher mellan Malmö och
HV71 och troligtvis missar nu Thuresson
resten av semifinalerna. [/size]
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Tänkte på det med :smiley: :laughing:

Vidhåller 4-1 och überkross imorgon.

Nu Discharge, Napalm Death och annat bös hos grannen. Googla.
Usel på sport - ny medlem imorgon. Får alltid rätt…

Är sjukt nervös inför kvällens match. Mkt viktig för resten av serien.

Bara låta Malmö köra sin fule hockey vilket förhoppningsvis straffar sig om domarna är vakna.
Vi är ett mycket bättre lag och måste bara in i ansiktet på målisen så kommer han bli mänsklig också.

Kryp in på skinnet på Welch så kommer den mannen att spåra ur. Hardt är en medelmåtta som behöver plockas ner på jorden.

Dags för Thörnberg Christensen Önerud att kliva fram. Det är inte okey vara sämsta kedjan match efter match. Dom kan inte ens skapa tryck i 5 mot 5 :neutral_face:

Hela sverige talar om hur jävla äckliga malmö’s filmningar är. Min gissning är således att även domarna uppfattat detta inför kvällens match och är ute efter att statuera exempel. Detta kommer säkerligen i sedvanlig bajs-ordning gynna prutt-percy.
Hur då undrar ni? Jo, malmö har säkerligen fått instruktioner om att undvika filmningar då det just nu faktiskt finns en risk att de får en påföljd av detta. Men domaren som är lika ivrig som killen på julafton i att visa sina skills med värja och cape, och vill-vill-vill visa att just han är duktig på att se filmningar, hittar ett par HV-lirare på knä (letandes efter tänder) och ger dem straff för filmning.

Nyckeln till att vinna mot Malmö är att hålla sig på banan men hur gör man det mot dem?
Alla (tre) lag de har mött i slutspelet blir plötsligt, mystiskt mer utvisade än de blivit under serien, medan Malmö själva blir mindre utvisade.
Ja ja, alla lag blir väl mer utvisade i slutspelet? Nej, det är bara de lag som mött Malmö samt Djurgården som blivit det.
Lyckas HV bryta det mönstret, gärna redan ikväll, så blir det 4-1 i matcher.

Fantastiskt spännande. Jag är inte det minsta förvånad. Jag har tidigare lipat om hur orättvist det blir för lag som spelar hockey i slutspelet när domarna helt plötsligt tappar all jävla heder och yrkesstolthet. Skämmes tamigfan. :angry: :imp:

Intressant!! Kan någon springa upp och lämna detta på Johans bord? :smiley:

Malmö provocerar sina motståndare otroligt mycket och får dem o ta onödiga utvisningar. Domarna favoriserar ingen. Bara fans som är enögda

Återigen, du verkar leva i ett parallellt universum i hur du tolkar saker. Ingen sa att Domarna favoriserar någon? Hur kan du ens komma på den tanken att det är det någon av oss skriver?

Dessutom stämmer inte din logik: Om Malmö spelar exakt lika regelrätt som tidigare, men lyckas på något sätt reta andra så de åker ut, då går mycket riktigt motståndarnas PIM upp, men detta förklarar ingalunda att Malmös PIM’s går ner!!!

Den rimligare förklaring, med stöd av siffrorna i tabellen, är att Malmö tillåts göra fler regelvidrigheter, inte för att de är favoriserade utan för att bedömningsnivån höjs/sänks. Således blir det mindre utvisningar för Malmö, samt att (som du skriver) motståndarna blir frustrerade och tar onödiga utvisningar likt den #24 åkte på. Den hypotesen finns det stöd för i tabellen. Din hypotes stöds bara delvis av tabellen. Du får gärna tänka fram en annan hypotes som stöds av all data i tabellen.