Tråden om #64 Eric Martinsson

Klar för 3 år!

hv71.se/artikel/j7jgajukz-3 … ack-i-hv71

Stark värvning. Han spelade inte så mycket pp i Växjö senast. Men antar att han kommer få göra det i HV71 eller vad tror ni?
Bra värvning och välkommen

1 gillning

Klockren värvning. Sportcheferna levererar tidigt och med kraft inför kommande säsong.

Varmt välkommen Eric Martinsson till Sveriges bästa hockeylag - Hv71.

Mycket bra värvning, fortfarande i bra ålder så bra jobbat att få ett lite längre kontrakt på 3 år.

Kanonvärvning på alla sätt! Dock så när det gäller kontraktslängden så har han ju ändå out-klausul för utlandsspel, så den betyder tyvärr inte så mycket nuförtiden. Men det positiva med tre år är ju, förutom att det visar att klubben tror på honom, också bevis för att spelaren tror på klubben. Så även om EM kan sticka utomlands om ett år, så visar treårskontrakt ändå på att han troligen inte ser inte Hv som en tillfällig destination för att få chansen att spela sig till ett bättre avtal nån annanstans.

Välkommen till HV!

Hoppas det blir bra.

Stark värvning om han håller samma nivå som i Lökars. Men alltid ett litet frågetecken på backar som kommer tillbaka från utlandsäventyr, kolla Burström i VLH t ex.

Någon med pluskonto på Aftonbladet som kan dela artikeln i DM?

aftonbladet.se/sportbladet/ … -speciellt

Måns Karlsson rankar SHL 15 bästa nyförvärv, även han och läser på Hv71 forum tro? hehe.

  1. Eric Martinsson,

Johannes Kinnvall, Emil Johansson och Eric Martinsson är tre kanon-förvärv av HV71 på backsidan. Kinnvall har ett högre tak, Johansson känns otroligt stabil, men Martinsson känns som ett mer säkert kort (även om han sågades duktigt för sin debut i HV-tröjan igår). Senast han var i SHL var Martinsson en av ligans bästa backar och jag räknar med att han kommer vara det även i år. 26-åringen är säkert revanschsugen efter ett tungt år i USA och Schweiz, dessutom.

#martinssonout

Hej Davestar! Jag har lagt märke till att du gjort flera inlägg med ”#”. Detta är ej twitter så det har ingen funktion här.

Offensivt har Martinsson stäppat upp rejält iår men han måste bli bättre defensivt och i uppspelsfasen så har vi våran härförare

ÅT 27,5 min igår, gillar att Lillis lastar mer istid på de backar som faktiskt gör det bra. Martinsson en av få ljusglimtar i år, förhoppningsvis får vi behålla honom i lång tid framöver.

Det bästa just nu är att han sitter på kontrakt även nästa säsong :slight_smile:

Kommer ju komma fina KHL anbud tyvärr efter denna otroliga säsongen av Martinsson :neutral_face:

Tror inte Eric lämnar.
Han känner en trygghet i det spelet han har nu, byta liga kommer göra att han måste anpassa sitt spel på ett annorlunda sätt. Då kan han fortsätta i hv på inslagen väg och kommer att belönas med ett nytt kontrakt.

Du vet om att han har 1år kvar efter pågående säsong va? … Så först om 1år som förlängning är aktuellt för honom…

Blir säkert utomlands och sen hem till moderklubben Rögle. Varför spela i ett bottenlag när ens moderklubb är ett topplag.
Rögle förtjänar fan lite framgång med tanke på hur många bra spelare dom fostrat.

Då välkomnar vil Eric tillbaka i finrummet!

Klassback, 29 år och kontrakt över tre år utan out-klausuler. Preciiiiiis den typ av värvning vi behöver. Välkommen!