Tråden om #67 Oliwer Kaski

[size=150]KAXIGT[/size] :smiley:

Kaffekask! Detta blir bra!

Imponerande värvning, minst sagt.

Nu blir det nog mer pangpang från blålinjen.
Hoppas han är vettig defensivt bara.

Visst de skiljer sig en del, men han verka ha bra spelförståelse och de är ju bra att ha defensivt. Kolla sån som Lidas, nästan aldrig registrerade tacklingar men snodde ju pucken ofta av sina motståndare.

Stark värvning!

Alltid skönt med en finne i laget! Vi minns alla klassiska finländare som hjälpt HV under tidigare år! Detta kommer bli bra hörni

Lehtonen-vibbar :smiling_imp:

Ojoj vilken värvning!!!

Hoppas han spelar direkt mot Växjö nu i helgen!

Blir otroligt spännande att se Oliwer i HV! :smiley:

2 gillningar

Spelar nu på lördag.

1 gillning

Nog för att jag har positiva tankar. Men att jämföra med Lidas…

Jämförde inte direkt :wink: Menade mer att Kaski verka ha bra spelförståelse och de gör att man inte behöver tackla för att vinna pucken i dueller. Tog mer upp Lidas för att folk skulle förstå hur man kan försvara utan tacklingar.

1 gillning

Kaski kommer bli otroligt viktig. Var riktigt bra redan mot Växjö. Ny solklar etta i vår backuppsättningen enligt mig. Riktigt bra värvning.

Till släktens förtret valde han hockeyn istället för familjeföretaget!

4 gillningar

Intressanta tankar av Sanny Lindström kring Kaski i Sanny & Svensson-podden. Som gammal elitback ser han uppenbarligen saker som inte jag ser, plus att han har tillgång till program som selekterar ut så man kan se Kaskis samtliga byten i matchen mot Växjö.

Det han säger är sammanfattningsvis att han ser bra ut offensivt, träffade dock inte mål så mycket i Växjö-matchen, men att han troligtvis kommer behöva ett gäng matcher för att komma in i tempot. Har lite svårt att vända från framåt- till bakåtlutad och blir stillastående i de momenten. Kommer nog över tid, men han hade tydligen samma problem i schweiziska ligan, att han inte hängde med i tempot. I KHL kan man leverera trots att man inte har farten, men i t.ex SHL/Schweiz blir man straffad på ett helt annat sätt om man inte är en duktig skridskoåkare.

Tycker Sannys tankar som vanligt är rimliga - vi ger honom några veckor och en handfull matcher innan vi kan såga/hylla honom.

Samtidigt har han spelat landslagshockey där tempot generellt brukar vara högt, så helt borta kan han ju inte vara. Men behöver nog tid att komma in i det som du skriver.

Skadad?

Missar minst kommande 2 matcher, överkroppsskada. 1-2 veckor räkmas det med.