Seriösa rykten 22/23: Diskussioner

Såhär svarat TIK:S sportchef

Vad ligger bakom det här beslutet, att bryta med Joey?

– Hur ska man beskriva det här… Det är tre saker som vi tänker och planerar efter hela tiden. Först är det ekonomin, det andra är spelmässiga och sedan är det framtiden. Det är de tre saker vi funderar kring hela tiden och hur saker och ting klickar gentemot de tre delarna. Det beslut vi tagit nu är att det bästa för oss är att kunna bygga om laget lite om vi får loss lite extra slantar någonstans och därför har vi den situationen som råder nu.

[size=150]Här diskuterar vi spelare. Seriösa rykten. Inte allmänt om HV och annat. Hitta bättre trådar för sånt som inte passar här.[/size]

Hjalmarsson på G??
Fy fan va bra det vore om det stämmer!!!

Ja dra åt helvete va gött isf, bara att ha han i omklädningsrummet skulle höja nivån!

Whut??? Sa dom något om det?

Kronwall sa att tillförlitliga källor sagt att Hjalmarsson ska börja träna med HV. Får vi se honom på is efter uppehållet? :slight_smile:

Magiskt, En dröm för bra för att vara sann?
Håller Hjalle nivån så ökar våra chanser att undvika kval markant.

Strålman och Hjalmar nästa säsong då :sunglasses:

Bekräftat på hemsidan att Hjalmarsson tränar med laget från och med nästa vecka.

Kl 10.30 på måndag är Hjalmarsson och tränar med laget. :smiley:

Spännande

alla till garden!

Kommer betyda mycket för gruppen att få in Hammer

Ojdå med Hjalmarsson! Inte spelat på länge, men om han skulle komma in i SHL-tempot snabbt, så vore han ju en grym defensivback som vi verkligen behöver.

Vi ska inte underskatta den symboliska effekten av Hammers intåg nu när vi även letar forwardsförstärkning. Detta skapar ringar på vattnet. Bästa som kunde hända!

Väldigt roligt med Hjalmarsson. Det ska bli intressant att se om man kan komma in och ta en plats efter att ha hållit upp i över ett år. Hur lång tid tror vi att det kan ta för Hammer att vara i matchform? Comeback vid jul?

Tror runt slutet november. Han har tränat på bra med Dalen bla.

Av någon anledning tänker jag att det är svårare för offensiva spelare att vänja sig vid stor rink, kontra defensiva. Har inga riktiga belägg för det. Hur tänker ni andra?

gp.se/sport/ishockey/hv71-v … 1.84204899

Sundström och Loui vill hv värva

paniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik