Tråden om: J20 & J18!

Imorgon (onsdag) har J18 träningsmatch hemma mot Borås i Kinnarps Arena med matchstart 19:00, fri entré och underhållande hockey!

Växjö Lakers HC - HV71 1-8

Värt att notera: Sebastian Dyk och Filip Sandberg stod båda för 5 poäng (4+1 respektive 2+3).
HV71 gör mål i vartannat PP. HV71 har haft 10 PP-chanser och gjort 5 mål. I BP så har HV71 en procent på 90%.
Oscar Engsund har skrapat ihop 55 utvisningsminuter på två matcher.
Landslagsbacken Lawrence Pilut har +/- 5 på två matcher.
NHL-draftade Rasmus Bodin spelade inte någon utav helgens matcher.

[size=120]HV71 J18[/size]
HV 71 - Nässjö HC 3-2 efter SD

Någon dom vet vad Engsund gjorde i matchen mot lakers?

Står att han lämnade avbytarbänken. Så antar att han fick 2+2 för att åka in från bänken för att slåss, och sedan 20 för att han just slogs. Måste ha blivit dubbelpost på game misconduct? För man kan väl inte få två såna?

Ta en titt själv… :wink:
youtube.com/watch?v=6_nyxwU … r_embedded

Härlig fight det!

Hah, Växjöspelaren hade inte mycket att hämta där inte…

HV71 J20 vann enkelt hemma idag mot Malmö Redhawks med hela 8-3!
HV71 fortsätter att imponera stort och vann skotten överlägset med 47-26. Dessutom så gjorde dom två mål i PP och ett i BP.
Poängbäste spelare blev Jesper “trollkaren” Öhrvall med sina fyra poäng (3 mål och 1 assist).
Matchrapportering

Även HV71 J18 vann sin match, som spelades i torsdags, borta mot Troja Ljungby med hela 7-2.
Två spelare som utmärkte sig lite extra var Alexander Wetterstrand (3 mål) och norrmannen Herman Kopperud (2 mål).

Ni kan nu även följa den nystartade Juniorbloggen driven av mig!

Välkomna in och läs! Kom väldigt gärna med synpunkter och sånt som kan bli bättre! :slight_smile:

Hur såg Johan Johnsson ut med tanke på att det var hans första match sen hjärnskakningen.

Rätt man på rätt plats mao.
När får vi se dig i A-laget :wink:

HV71 J20 vann dagens match hemma emot Rögle BK med 5-4 efter straffar.
Sebastian Dyk stod för tre mål och Rasmus Djref avgjorde matchen på straffar. Rasmus gjorde även HV71 fjärde mål.
HV71 vann skotten med 53-34 och ledde med 4-2 inför tredje perioden. Tre utav HV71s mål kom i PP.
Antar att Timpan kommer med en längre rapport inom kort.

Matchrapport

Även HV71 J18 vann idag mot Rögle BK med 7-4.
Tom Jankovic stod för två mål och två assist.
Värt att notera är att HV71 gjorde både 6-4 och 7-4 i tomkasse.

Riktigt underhållande matcher båda två!

Poängkollen för J20: hv71.se/blog/11/2012/09/stat … len-j20/77

Det var inte bara A-laget som hade en tuff kväll ikväll. J18 förlorade borta mot LHC med hela 0-10 (!).
HV71 släppte in 10 mål på 26 skott vilket inte får anses som godkänt. HV71 valde även att byta målvakt efter två perioder.

Blir inget matchreferat idag då jag inte hängde med upp…
Konstigt att det gick som det gick då Adam Schoultz annars är en riktigt stabil målvakt

Hur går det för Rasmus Bodin? Har han spelat något?