Regler och info om delning av säsongskort

Följande gäller för all låna platserna och för projektet som sådant:

Vi har biljetter på sektion B Höger Rad 9: 224, 225, 226 och 227.

De som betalt för detta kalas är:
@Erdball - hel plats
@NightWalker - hel plats
@Diabolics - del av plats
@RiWi - del av plats
@Henke67 - del av plats
@CarlRune - del av plats
@Dysso - del av plats
@Farzan - del av plats
@En_skaning - del av plats
@lejacques -del av plats
@Novisen -del av plats
@Kalle -del av plats

HV71 rabatterar fyra säsongskort med 50% till medlemmar på forumet med följande förutsättningar:

 1. Syftet är att öka gemenskapen generellt bland supportrar och i synnerhet bland medlemmar på forumet, där många bor långt från Husqvarna Garden och ser få matcher live.

 2. Målet är att ALLA fyra platserna skall nyttjas VARJE hemmamatch, dvs vi vill inte ha tomma stolar. Det är vårt ansvar att fylla dem.

 3. De som betalar platserna har företräde, men det är underförstått att dessa personer avser att gå på ett mindre antal matcher. Detta betyder att det kan bli något skevt i fördelningen över året, då de som betalat en plats kan om de så vill, sikta in sig på de viktiga matcherna mot slutet.

 4. Tanken är att fördela ut dessa platser rättvist bland de som vill nyttja dem. Om det finns större intresse än det finns lediga platser för en match, då kommer vi att ha en prioriteringsordning:
  De som nyttjat platserna sparsamt (eller inte alls) har företräde över dem som nyttjat dem mycket. De som bor långt bort har företräde före de som bor nära samt att vi sätter in en ytterligare en kategori för prioritering: graden av aktivitet på forumet.
  Det fungerar så här: Vi kommer vara mer sympatiskt inställda till en person som kommer långväga ifrån, för den personen har inte så många chanser att träffa andra forum-medlemmar. Det krävs också mer planering varför vi har speciella förhållningssätt för dessa personer.
  Dessutom: en nyregistrerad medlem med få inlägg får se sig själv bli brädad av en långvarig och mer aktiv medlem. Detta kommer bli subjektivt. Detta är vi medvetna om. Ha lite förståelse för att vi vill väl men kompetensen kanske tryter :wink:

Vill man gå med ännu fler kompisar, än vad det finns platser till att låna, då kan man köpa till biljetterna 223, 222, 221, etc. för att sitta bredvid våra platser. 227 är en plats mot gången, närmast klacken, så att köpa plats 228 på rad 9 går ej.

Processen för att nyttja biljetter är som följer:

 • Vi kommer ha en liknade tråd-struktur som för matchtrådarna, där alla kan visa intresse för att ta del av platserna. Vi kommer initialt att testa med att ha de nästkommande fyra hemmamatcherna öppna för att dela/nyttja.

 • Man kommer kunna visa intresse fram till 48 timmar före match. Sedan har vi 24 timmar på oss att försöka göra en rättvis fördelning utefter vår ambition ovan. I de fall man är långväga så kan vi göra avsteg från denna tidplan och bekräfta tillgång till plats på en längre sikt. Vi hanterar detta från fall till fall, utefter bästa förmåga.

 • Finns det ingen som visat intresse vid tiden för 48 timmar innan match, då går det över till “först till kvarn”. Detta gäller i stort sett fram till 5 timmar före matchstart. Blir det senare än så, då kanske vi inte kan/hinner/löser att flytta biljetter med så kort varsel.

 • Vi skickar biljetten till den email som ni angett vid registrering av ert konto på hv71fans.se. Vill ni ha det till annan email, eller då det är kort om tid, får ni PM:a oss som sköter administrationen, med relevant email adress, så löser vi det.

 • Ni kommer få ett email från tickster.com dit ni går och loggar in/skapar användare, för att sedan ta emot, och ladda ner er biljett.

I anslaget bredvid detta kommer vi ha alla hemmamatcherna i en lista. Där kommer vi som betalt sätta upp oss för de matcher vi vet vi vill gå. Vi kommer lägga till/ta bort våra namn på datum, utefter hur vår planering ändras. Detta gör att listan är levande. Vi kommer oxå att lägga in de som faktiskt nyttjat en plats, och på så sätt föra statistik över medlemmars nyttjande.

Hjälp oss hjälpa HV71 och se till att vi fyller platserna. Förra året fattade inte folk att det var gratis. kanske fattar folk det nu och att det blir ett större tryck på utlåningen.

Så, nu har vi återigen fyra platser för utlåning. Samma fyra som förra säsongen. Betalt och klart.

Jag bumpar således denna tråd och ni kan ovan läsa regler och tillvägagångssätt.